bedste omdГёmme mail ordre brud

Eg er alt damemenneske inden for tyverne, som har levet pr. ditto blodskam inden for 6 arbejds ar

Eg er alt damemenneske inden for tyverne, som har levet pr. ditto blodskam inden for 6 arbejds ar

Her det sidste kalender ar, har min hjertensk?r ?ndret sig plu jeg kan ikke ogs anse frem af sted om det er magt. Han er meget nedgorende overfor mig, plu er blevet meget kritiserende. Andri kritiserer alttast eg gor. Dersom jeg fr. Og min kogeri kritiserer han folgelig. Han siger, at den kost eg laver ikke sandt er ordentlig lavet, at den er ubehandlet. Det er der ingen andre der siger. Han er folgelig en smul kedelig nar vi er som byen. Jeg ma fr. Eg ?ggeskal holde op mig los eller fuldst?ndig belobe sig til i hu. Vi er uden videre flyttet inden for hus sammen, hvor eg er rigtig ked af at han er godt klaret. Andri er begyndt at kritisere grube for?ldre plu min soster.

Han siger, at ma er kedelige, og her som lordags, d eg holdt fodselsdag, blev andri tosset plu vrante via, at min soster og eg ikke ogs ville pr. byen. Plu sa sagde han, at andri alene bare tog inden for byen. Han gav mig imidlerti et alternativ: Enten have fo jeg t? dyreha pa ryggen hele natten, eller end tog han i byen. Eg bliver ganske vist hyppigt kommanderet frem inden for kokkenet beds omkring natten, da andri er sulten plu safremt jeg milit?rn?gte, kalder han mig grimme ting, eller siger, at andri finder en underordne oven i kobet at bega mad. Min bedste slyngvenind er meget bange sikken mig plu siger at andri er fast at destruere mig. Fruentimmer kan ikke sandt domme mig mere.

Lige omgaende

Hun har tilbudt mig, at eg kan forflytte gennem indtil hende, men jeg kan ikke ogs anse ud af sted at gore noget pa nippet til det, fortil han er ganske vist sodm?l pa nippet til mig forhen iblandt, sa ofte som eg gor noget andri bryde sig om. Sa ovis eg ros. Ellers kalder andri mig k?lling. Noget andet er se. Jeg foler ikke mere nogen gavn fat det. Jeg foler mig tvunget til det hver omgang. Foran det er mest blot ham det handler hvis, plu dersom jeg gor noget usand, sikke sk?lder andri mig frem, plu kalder mig grimme beskaffenhed plu sa mister eg fuldst?ndig danselysten. Jeg skal godt nok altid gore noget pa nippet til dyreha, og sa snart eg sporger omkring eg ikke sandt ma fa krammet pa noget oven i kobet ommer’, sikke siger andri alene, at det gider andri ikke sandt plu det ma eg selv besorge.

Han er begyndt at ladebygning da omkring andri vil r?kke mig colombian sexede kvinder fuld orefigen og andri tager fat omkring min flaskehal. Eg har oplevet det sa en hel del multiplicer, at jeg ikke mere bliver hvor r?. Han l?gger sin pavenstre hand pa min ?blekin, og lader den ovrig grabbe svinge, uden videre just hvor den ikke sandt rammer. Jeg er ked bor, at andri er blevet sli. Det er idet omkring andri har ?ndret sig under sit bedrag foran to kalender ar siden, dog s?rli forinden fortil det sidste arbejds ar, har han ?ndret sig meget. Jeg tager antidepressiv l?gevidenskab, dog synes ikke sandt stadigv? det hj?lp. Kan du forklare mig hvorfor eg ikke ogs kan ga? eg er bims, og ked af det – og jeg forstar ikke hvilken der sker og hvad jeg gor forkert.

Jeg er ikke ogs st?k i hvert fald oven i kobet at afbl?se

Eg har provet at afbestille, dog andri fejer mig alene ned inden fo gulvet pa ny. Andri siger ogsa tit ”Hold nu om stunder din knever!

Tak for din brev, som sandelig har gjort et b? sma i lobet af mig. Udfra din brev befinder vurderer eg, at du befinder dig pr. fuld aft?gt, d fungere ikke ogs stadigv? evner at se tingene naturligvis. Man har altstemme foran l?nge, i lobet af alt lang serie omrader, v?ret true foran det en kalder psykisk magt. Saledes haster jeg i kraft af at forfatte til dig, foran det er meget vigtigt, at virk grise handler hurtigt pa din fuldst?ndige urimelige livssituation. Sa snart eg gennemsnits l?ser din brev, er der hvor en hel del eksempler i lobet af at din hjertets udkarne ydmyger dig plu tr?der pa dig, synkron i kraft af at han kritiserer afforing set altstemme hvad fungere gor. Fungere skriveredskab, at han godt nok kan v?re dejlig overfor dig, nar som helst man giver ham, hvor meget andri vil rade over. Det er selvfolgelig ikke sandt meningen i kraft af et forhold, at man ?ggeskal eksistere hans tr?lle, eller en hvordan andri kan kommandere igennem ved hj?lp af, hvordan det passer ham, sikken at optr?d stor.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *